ИНСПИРАЦИЈА: Човекот кој стои зад вас во редот (ВИДЕО)

Никогаш не знаеш кој е човекот кој стои зад тебе во редот. Можеби баш тоа е личноста која ќе го промени твојот живот!

 

Девојчето и и нејзниот брат од видеото оваа животна лекција ја научиле еден ден кога на својот дедо сакале да му купат роденденски подарок.

„Едноставен чин на милост создава бескрајни кругови на водата...“

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ