Студент на чинијата во менза забележал глетка од која се шокирал!

Студент кој одлучил да руча во мензата на загрепскиот Економски факултет, за која студентите инаку немаат најдобро мислење, се шокирал кога забележал што се наоѓа во неговата чинија.

 

Во салатата, која очигледно не била добро измиена, се наоѓал пајак, јави порталот Srednja.hr, каде студентот ја испратил фотографијата која го прикажува непосакуваниот гостин на чинијата.

Ова не е прв пат студенти да пронаоѓаат инсекти во мензите.

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ