Кобра го каснала и усмртила синот на овој човек. На змијата и пресудил со голи раце! (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Неименуван маж од Карале во Индија убил кралска кобра со голи раце, а ако се за верување информациите со кои располага The Sun, тоа го направил затоа што змијата претходно го каснала и усмртила неговиот син.

 

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Вознемирувачко видео

by 744videos

Loading...

НАЈНОВИ ВЕСТИ