ЕМОТИВЕН МОМЕНТ: Штотуку родено бебе не сака да се одвои од својата мајка

Видео од штотуку родено бебе кое не сака да се одвои од својата мајка, брзо стана вирално на социјалните мрежи.

 

Имено, новороденото бебе со рачињата ја прегрнало главата на мајка си и ја наслонило својата глава на нејзината. Дури тогаш се смирило...

Видеото е објавено на Фејасбук и набрзо стана вирално...


Loading...