„Пронајдов полн паричник на американски конзул! Го однесов во амбасада и доживеав непријатно изненадување...“

Жена од Белград пронашла паричник на американски конзул и решила да го однесе во американска амбасада, но таму доживеала непријатно изненадување!

 

Како што објаснила во писмото кое назбрзо стана хит на интернет, таа шетајќи го кучето на тревник наишла на паричник. Знаејќи каква мака претставува вадењето лични документи од ново, решила да го пронајде сопственикот.

Личните карти, кредитните картички и сообраќајните дозволи припаѓале на лице од американската амбасада во Белград.

Го однела паричникот со документите и парите во амбасада, но од таму за возврат не добила ниту „фала“.

Во прилог писмото на жената која го пронашла паричникот. Еве што напишала:

Loading...