Се обидел да украде мобилен телефон од жена, но добил ќотек кој ќе го памти цел живот (ВИДЕО)

Крадец во рускиот град Находка се обидел да украде мобилен телефон од една жена, но изгледа одбрал погрешна мета.

 

Кога почнала да го удира, во близина се нашол минувач кој ја снимил тепачката...

Loading...