Му се причинило дека нешто се помрднува на бандерата, кога се приближил доживеал вистински шок! (ФОТО)

Преплашени туристи во близина на Мелбурн затекнале гнездо со џиновски пајаци на една бандера во лозје, а фотографиите веднаш биле споделени на социјалните мрежи.

 

Набргу следела интернет хистерија, а луѓето коментирале дека пајаците се и отровни, дека можат да скокат и да се движат многу брзо.

Ова не е прв пат луѓето да се соочуваат со огромни пајаци. Неретко ги затекнуваат во своите домови...

Loading...