Животниот век ќе ја помине бариерата од 90 години до 2030 година

Жените од Јужна Кореја ќе бидат први во светот со просечен животен век над 90 години, сугерира анализата направена од Кралскиот колеџ во Лондон и Светската здравствена организација (СЗО). Тие го анализирале животниот век во 35 индустријализирани земји.

Повеќе: Животниот век ќе ја помине бариерата од 90 години до 2030 година

ВИДЕО: ХИТОТ КОЈ ЈА ДИГНА МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ - Хелоуу Зоки како си...

Повеќе: ВИДЕО: ХИТОТ КОЈ ЈА ДИГНА МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ - Хелоуу Зоки како си...

Видела бремено девојче во парк. Кога стигнал таткото на детето, настанал уште еден шок!

Mинувачите уживале шетајќи, се` додека не дошле до клупа каде седи бремено девојче.

Повеќе: Видела бремено девојче во парк. Кога стигнал таткото на детето, настанал уште еден шок!

Го испратила сопругот на пазар, а списокот кој му го дала ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ!

Овој список го насмеа регионот. Имено, една жена го испратила сопругот на пазар, и му дала список со детални упатства што да купи. Погледнете го овој урнебесен список:

Повеќе: Го испратила сопругот на пазар, а списокот кој му го дала ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ!

Ако ја имате оваа банкнота - може да добиете 15 илјади евра

Иако според курсната листа сто српски динари имаат иста вредност на педесетина македонски денари, сепак доколку во својот дом ја имате банкнотата од 100 динари која е печатена во 1884-тата година нејзината вредност е многу висока.

фото илустрација/архива

Повеќе: Ако ја имате оваа банкнота - може да добиете 15 илјади евра

Ако случајно го видите ОВА во вашиот двор, никако НЕ ПРИОЃАЈТЕ! Еве и зошто

Природата некогаш може да биде чудна, но постои една појава која е почудна од останатите.

Повеќе: Ако случајно го видите ОВА во вашиот двор, никако НЕ ПРИОЃАЈТЕ! Еве и зошто

Овој трик е злато вреден. Еве како да отворите катанец без клуч за само неколку секунди! (ВИДЕО)

Нашите најдрагоцени работи обично ги криеме зад затворени врати со некоја брава или катанец. Но, најголемиот проблем настанува кога ќе го изгубиме клучот.

Повеќе: Овој трик е злато вреден. Еве како да отворите катанец без клуч за само неколку секунди! (ВИДЕО)

Страница 2 од 905