Му рекле дека е дебел, а тој ги замолчил со својот настап!

Многупати сме виделе дека секој може да биде неверојатен уметник, сеедно дали е слаб или дебел. Овој човек е доказ дека за книгата не треба да судите по кориците.

Повеќе: Му рекле дека е дебел, а тој ги замолчил со својот настап!

Само 3% од оние кои го одгледале ова до крај не заплакале (ВИДЕО)

Животот е едно патување кое ни донесува многу возбуда, радост, но и тага. На ова видео сигурно нема да останете рамнодушни.

Повеќе: Само 3% од оние кои го одгледале ова до крај не заплакале (ВИДЕО)

СУПЕР ТРИК за во градина

За многумина посветени градинари, билките се како бебе. Им треба љубов и грижа, а кога не сме дома, тоа значи дека мора да вработиме некој кој ќе се грижи за градината. Сепак, тука сме засекогаш да го решиме тој проблем...

Повеќе: СУПЕР ТРИК за во градина

ЧУДО НА РЕКАТА ЈОРДАН: На жезолот на патријархот Теофил слетал бел гулаб!

За време на осветувањето на реката Јордан, се случило чудо кога бел гулаб слетал на жезолот на ерусалимскиот патријарх Теофил.

Повеќе: ЧУДО НА РЕКАТА ЈОРДАН: На жезолот на патријархот Теофил слетал бел гулаб!

ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Нема да верувате што нашол во автомобилот кој го купил на старо!

Овој човек се обидел да го поправи системот за отварање и затварање на прозорот на автомобилот кој го купил на старо. Кога ја отворил вратата го дочекало вистинско изненадување. Погледнете што нашол...

Повеќе: ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Нема да верувате што нашол во автомобилот кој го купил на старо!

Стопирал на пат - му застанал лично претседателот!

Личноста која на Хералд Акоста му понудила превоз со својот автомобил, му рекла дека може да го пренесе само до претседателската палата, а младиот автостопер наскоро сфатил и зошто! Зад воланот бил лично уругвајскиот претседател Хосе Мухика.

Повеќе: Стопирал на пат - му застанал лично претседателот!

Страница 1016 од 1018