Еве што треба да направите доколку од непознат број ве прашаат„Дали ме слушате?“

Често на нашите мобилни телефони знаеме да добиваме повици од непознати броеви, но повикот од непознат број со прашањето „Дали ме слушате?“ е означено како црвен аларм од страна на полицијата ширум светот.

Повеќе: Еве што треба да направите доколку од непознат број ве прашаат„Дали ме слушате?“

ЗАДОЛЖИТЕЛНО - Она што овој генијалец ќе го направи од буре, ќе ве остави без зборови...

Дали можевте да замислите дека од буре може да се направи вакво нешто?

Повеќе: ЗАДОЛЖИТЕЛНО - Она што овој генијалец ќе го направи од буре, ќе ве остави без зборови...

Откриен „скриен“ континет: Некогаш не го забележуваме очигледното

Тим на научници открил „скриен континент“, Зеландија во Пацификот, кој е „закачен“ за Нов Зеланд и чија површина во најголем дел се наоѓа под површината на водата.

Повеќе: Откриен „скриен“ континет: Некогаш не го забележуваме очигледното

Еве како на денешните деца да им ја објасните некогашна Југославија! (ВИДЕО)

Веруваме дека на сите вас ви се случувало вашите деца или внуци да ве запрашаат што е тоа Југославија за која раскажувате и како сте се родиле во една земја а сега живеете во друга, а никогаш не сте се преселиле...

Повеќе: Еве како на денешните деца да им ја објасните некогашна Југославија! (ВИДЕО)

Водоинсталер дошол да поправи цевка, а потоа згодната сопственичка на станот му понудила секс. Неговата реакција ќе ве остави без текст...

Популарниот Јутјуб канал „To Catch a Cheater“ (Фати го прељубникот) редовно поставува видео снимки кои прикажуваат разни обиди за фаќање на прељубиниците на дело.

Повеќе: Водоинсталер дошол да поправи цевка, а потоа згодната сопственичка на станот му понудила секс....

Слетале на пат за да ги прашаат возачите за правец (ВИДЕО)

Возачите кои во средата претпладне се нашле на патот кој ги поврзува казахстанските градови Актоба и Шимкент морале накратко да запрат бидејќи патот им го попречил воен хеликоптер.

Повеќе: Слетале на пат за да ги прашаат возачите за правец (ВИДЕО)

Доналд Трамп одговараше на прашањата на македонските граѓани

Американскиот претседател Доналд Трамп одговараше на прашањата на македонските граѓани во неделното издание на „Фчерашни новости“. Но, тоа не е најекслузивната вест што репортерите на најгледаната хумористична емисија ја подготвија за вас.

Повеќе: Доналд Трамп одговараше на прашањата на македонските граѓани

Повеќе артикли...

Страница 4 од 903