Наизглед едноставна математичка задача збуни многумина: Кој е вашиот одговор?

Наизглед едноставна математичка задача збуни многумина: Кој е вашиот одговор? Одговорите напишете ги во коментари на Фејсбук.

Повеќе: Наизглед едноставна математичка задача збуни многумина: Кој е вашиот одговор?

Дознала дека сопругот ја изневерува - погледнете како му се осветила! (ВИДЕО)

Откако дознала дека сопругот, со кого 10 години е во брак, ја изневерува, не сакала да му остане должна, па одлучила да се освети.

Повеќе: Дознала дека сопругот ја изневерува - погледнете како му се осветила! (ВИДЕО)

ЕМОТИВЕН МОМЕНТ: Штотуку родено бебе не сака да се одвои од својата мајка

Видео од штотуку родено бебе кое не сака да се одвои од својата мајка, брзо стана вирално на социјалните мрежи.

Повеќе: ЕМОТИВЕН МОМЕНТ: Штотуку родено бебе не сака да се одвои од својата мајка

Порно на телевизија во живо (ВИДЕО)

Работник на британски Би-Би-Си веројатно очекува казна бидејќи на компјутер пуштил филм кој вклучувал секс сцени, додека зад неговиот грб Софие Раурт им читала вести на гледачите.

Повеќе: Порно на телевизија во живо (ВИДЕО)

Таинствена планета во септември ќе удри во Земјата и ќе збрише сè!

Ако може да им се верува на теоритичарите на заговори, ни се ближи уште еден крај на светот и тоа за помалку од месец дена.

Повеќе: Таинствена планета во септември ќе удри во Земјата и ќе збрише сè!

Ова не ви го кажале мајсторите: ПВЦ прозорците имаат зимски и летен режим, еве како да ги прилагодите

ПВЦ столаријата е најчест избор, бидејќи лесно се инсталира, а и најдобро ја задржува температурата во домот. Но, при поставувањето мајсторите обично не ви кажуваат некои битни работи...

Повеќе: Ова не ви го кажале мајсторите: ПВЦ прозорците имаат зимски и летен режим, еве како да ги...

Страница 6 од 1019