Калуѓерки одгледуваат марихуана во Калифорнија

„Сестрите од долината” – самоорганизираните калифорниски „калуѓерки на марихуана”, се во мисија и имаат овластување да производуваат производи од канабис.

Повеќе: Калуѓерки одгледуваат марихуана во Калифорнија

Во клавир пронашле речиси 6 кг злато!

Шест килограми злато случајно се откриени во клавир во едно британско училиште. Пронајдени се 913 златници, но никој не знае на кого припаѓаат.

Повеќе: Во клавир пронашле речиси 6 кг злато!

Вака изгледа борба со огнот од перспектива на пожарникарите! (ВИДЕО)

Благодарение на пожарникарите од Калифорнија кои снимија своја интервенција, сега конечно можеме да видиме како тие го гледаат гаснењето.

Повеќе: Вака изгледа борба со огнот од перспектива на пожарникарите! (ВИДЕО)

Не му верувале кога им раскажувал што прави неговиот коњ, а потота го снимил ОВА! (ВИДЕО)

Понекогаш животните можат да направат најчудни и најлуди нешта, за кои тешко е да поверуваме, како што тоа го прави овој коњ.

Повеќе: Не му верувале кога им раскажувал што прави неговиот коњ, а потота го снимил ОВА! (ВИДЕО)

Масата била стаклена, а таа во прекратка сукња! Заборавила дека не смее да го прави ОВА! (ВИДЕО)

Убавата водителка Костанца Калабрезе покажала премногу, но со тој потег преку ноќ станала популарна и надвор од Италија.

Повеќе: Масата била стаклена, а таа во прекратка сукња! Заборавила дека не смее да го прави ОВА! (ВИДЕО)

Нарачал брзинометар од Кина и го ставил на својот мотор. Она што го снимил НАСМЕА МИЛИОНИ! (ВИДЕО)

Добро знаеме дека купувањето кинески работи е многу поевтино за разлика од купување предмети кои се произведени во друга земја. Но, заштедата на пари има и свои негативни страни...

Повеќе: Нарачал брзинометар од Кина и го ставил на својот мотор. Она што го снимил НАСМЕА МИЛИОНИ! (ВИДЕО)

ЕВЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ НА ПРВИОТ ПЕТОК ПОСЛЕ ВЕЛИГДЕН – Со сигурност ќе ви донесе среќа

Првиот петок по Велигден се смета за посебен, бидејќи на полноќ започнува источен петок и се смета дека на тој ден се случуваат чуда.

Повеќе: ЕВЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ НА ПРВИОТ ПЕТОК ПОСЛЕ ВЕЛИГДЕН – Со сигурност ќе ви донесе среќа

ЛУДАТА СТРАНА НА СЕВЕРНА КОРЕЈА: Војници заиграле одбојка во нуклеарен објект

Додека цел свет стравува дека, поради тензиите помеѓу САД и Северна Кореја, би можела да избие Трета светска војна, во најконтроверзната земја на светот војниците одлучиле да се опуштат и да заиграат одбојка, верувале или не, во нуклеарен објект.

Повеќе: ЛУДАТА СТРАНА НА СЕВЕРНА КОРЕЈА: Војници заиграле одбојка во нуклеарен објект

Повеќе артикли...

Страница 7 од 941