Што ќе се случи со Македонија до 2022? Овој Бугарин тврди...

Како ќе изгледа мапата на Европа во 2022 година?! Овој бугарски уметник предвидел дека Македонија тогаш ќе биде дел од Европска унија, која ќе брои помалку членки.

Повеќе: Што ќе се случи со Македонија до 2022? Овој Бугарин тврди...

Го испрскал автомобилот со WD-40, а она што го открил е неверојатно! (ВИДЕО)

Нема возач кој не го изгребал својот автомобил од некој ѕид или ограда...

Повеќе: Го испрскал автомобилот со WD-40, а она што го открил е неверојатно! (ВИДЕО)

Само 3 отсто од луѓето можат да го решат ОВА!

Докажете дека сте гениј и решете ја оваа задача која повеќето не можат да ја решат. Вашиот одговор напишете го во коментари на Фејсбук...

Повеќе: Само 3 отсто од луѓето можат да го решат ОВА!

Кинезот кој се изгубил пред 54 години, конечно се вратил дома

Далечната 1963 година 23-годишен преживеан војник на кинеската Народноослободителна армија, случајно ја преминал границата со Индија. Од тогаш бил принуден да живее во таа земја, но неговата чудесна судбина можела да се промени.

Повеќе: Кинезот кој се изгубил пред 54 години, конечно се вратил дома

Звуците на орангутаните го расветлија развојот на човековото комуницирање

Научниците коишто со години ја следеле комуникацијата на најблиските примати до човекот, орангутаните, тврдат дека ова „прислушување“ им помогнало да го расветлат потеклото на човековото комуницирање, односно јазикот.

Повеќе: Звуците на орангутаните го расветлија развојот на човековото комуницирање

Слон „катапултирал“ туристка која сакала да го искапе (ВИДЕО)

Не му приоѓајте на слон кога е во вода и кога сака да се разлади. Тоа е лекцијата која ја научила една туристка на Тајланд.

Повеќе: Слон „катапултирал“ туристка која сакала да го искапе (ВИДЕО)

Страница 8 од 903