Поставиле камера пред пештера, а она што го снимиле ќе ве остави без текст (ВИДЕО)

Научници одлучиле да постават камера пред пештера во надеж дека ќе снимат исклучително ретко животно кое живее тука.

Повеќе: Поставиле камера пред пештера, а она што го снимиле ќе ве остави без текст (ВИДЕО)

Нарачал делови за автомобил, а кога му пристигнал пакетот за малку ќе паднел во несвест!

Наместо нарачаните делови за автомобил голф 2, на адреса на еден жител на Цазин, БиХ, пристигнал пакет во кој се наоѓале дрвени летви.

Повеќе: Нарачал делови за автомобил, а кога му пристигнал пакетот за малку ќе паднел во несвест!

ЕДНОСТАВЕН НАЧИН: Еве како да проверите дали детергентот за перење е квалитетен!

Некои детергенти ги отстрануваат дамките, но оставаат траги на темни алишта, други, помалку агресивни кои се наменети за шарена облека, повеќе ја „освежуваат“ гардеробата, но не секогаш ја отстрануваат нечистотијата.

Повеќе: ЕДНОСТАВЕН НАЧИН: Еве како да проверите дали детергентот за перење е квалитетен!

КОКТА: Првиот газиран пијалак во Југославија слави 64 роденден

Таткото на Кокта, Емерик Зелинк, го создал овој пијалак 50-тите години од минатиот век во претпријатието Словенијавино.

Повеќе: КОКТА: Првиот газиран пијалак во Југославија слави 64 роденден

Русија го забрани новиот филм на Дизни „Убавицата и ѕверот“ поради геј сцени

Русија го забрани најновиот филм на Дизни „Убавицата и ѕверот“ за помладите од 16 години откако еден ултраконзервативен пратеник побара забрани поради прикажување на геј сцени, пренесуваат руските медиуми.

Повеќе: Русија го забрани новиот филм на Дизни „Убавицата и ѕверот“ поради геј сцени

НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ - Венеција би можела да исчезне за...

Венеција до крајот на овој век би можела да исчезне под вода. Нивото на водата во последните 1.000 години пораснало за 30,5 сантиметри, велат научниците од италијанскиот Национален институт за геофизика и вулканологија.

Повеќе: НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ - Венеција би можела да исчезне за...

СПОРЕД НАУЧНИЦИТЕ ОВАА БОЈА НА ТАКСИ Е НАЈОПАСНА - Погледнете...

Американски, сингапурски и кинески истражувачи утврдиле која е најопасната боја за такси возилата, според обемната студија објавена во списанието Proceedings of the National Academy of Sciences.

Повеќе: СПОРЕД НАУЧНИЦИТЕ ОВАА БОЈА НА ТАКСИ Е НАЈОПАСНА - Погледнете...

Страница 9 од 922