На прв поглед изгледа како голем камион и ништо спектакуларно, но кога ќе притиснете едно копче сè се менува!

На прв поглед изгледа како голем камион и ништо спектакуларно, но кога ќе притиснете едно копче сè се менува.

Повеќе: На прв поглед изгледа како голем камион и ништо спектакуларно, но кога ќе притиснете едно копче сè...

Луѓето со НУЛТА КРВНА ГРУПА се навистина посебни! ЕВЕ И ЗОШТО

Доколку припаѓате на нулта крвна група, вашето генетско наследство Ви нуди можност да бидете силни, продуктивни, да имате долг живот и да бидете оптимисти.

Повеќе: Луѓето со НУЛТА КРВНА ГРУПА се навистина посебни! ЕВЕ И ЗОШТО

Огромен леден брег секој момент ќе се одвои од Антарктикот

Џиновски леден брег со површина од преку 3.200 квадратни километри ќе се одвои од еден од најголемите пловечки ледени гребени на Антарктикот и ќе отиде во Веделското море, јужно од врвот на Јужна Америка, пренесува „Чикаго трибјун“.

Повеќе: Огромен леден брег секој момент ќе се одвои од Антарктикот

Опасната полова болест станува неизлечива

Заразата со гонореја е во пораст, но на лекарите им недостасуваат лекови кои би биле ефикасни во борбата со отпорната бактерија која предизвикува полова болест, предупреди Светската здравствена организација(СЗО).

Повеќе: Опасната полова болест станува неизлечива

Волк се прикрадил до овој човек, а кога се свртил се случило нешто неверојатно!

Многу луѓе одат во војска како би и служиле на својата татковина и тоа се вистински патриоти. Но, војната не е фина работа и не се враќаат сите назад. Само небото знае колку млади ги изгубиле своите животи за татковината.

Повеќе: Волк се прикрадил до овој човек, а кога се свртил се случило нешто неверојатно!

Ако сонувавте починато лице: Тоа може да значи...

Нашите сакани кои починале често ни се појавуваат во соништата. Често, затоа што многу ни недостасуваат, но некогаш тие соништа носат многу подлабока порака.

Повеќе: Ако сонувавте починато лице: Тоа може да значи...

НИШТО НЕ Е ПОСИЛНО ОД МАЈКАТА ПРИРОДА: Погледнете како се отвара и затвара земјата за време на силен земјотрес

Аматерска видео снимка која ја забележал еден турист кога во март 2011. година почнал земјотресот во Јапонија, покажува колкава сила има мајката природа.

Повеќе: НИШТО НЕ Е ПОСИЛНО ОД МАЈКАТА ПРИРОДА: Погледнете како се отвара и затвара земјата за време на...

ПОЛНА МЕСЕЧИНА - Влијае ли за земјотресите!?

Земјотресите често се случуваат кога има полна или млада Месечина, оцениле научниците во студијата објавена во новиот број на списанието „Nature Geoscience“.

Повеќе: ПОЛНА МЕСЕЧИНА - Влијае ли за земјотресите!?

Повеќе артикли...

Страница 10 од 997