Неговата стара машина за перење се расипала. Она што го направил од неа е совршено за на лето!

Повеќето луѓе се радуваат на летните денови. Долгите зимски ноќи се зад нас и сега доаѓа време за престој на свеж воздух.

 

Една од омилените активности во летните денови секако е скара. Доколку имате стара машина за перење, а не знаете што да правите со неа, тогаш ова е вистинската работа за вас...

Погледнете и споделете со пријателите:

by playchannel

Извор: Виреално

Loading...