КАКО ГО НАПРАВИ ОВА? Одличен трик со лубеница кој ќе ги воодушеви вашите деца! (ВИДЕО)

Ако сакате лубеници еве одличен начин да се забавувате и убаво да се освежите за време на овие жешки денови.

 

Всушност, станува збор за трик со лубеница кој го патентира еден инжинер на НАСА.

Погледнете...

Loading...

JW Player
JT Fixed Display