Зела стара маица, а она што го направила ќе ве воодушеви (ВИДЕО)

Речиси секој има некоја стара маица која не ја носи, но не сака да ја фрли бидејќи буди убави спомени.

 

Во тој случај ова е совршено решение.

Можете едноставно да ја претворите во лесна летна торба.

Постапката на изработка погледнете ја во ова видео:

Loading...