Кога ќе видите зошто ставила бетон во тетрапак, веднаш ќе го направите истото! (ВИДЕО)

Девојките од популарниот Јутјуб канал „TheSorryGirls“ ви донесуваат фантастичен проект.

 

Се` што ви треба се помали пластични чаши и тетрапак од сок и млеко.

Крајниот резултат ќе ве воодушеви...

Loading...

JT Fixed Display