Направил четири дупчиња на кутија од кибрит и добил нешто ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Малите експерименти и изуми често решаваат големи проблеми, иако се направени од обичен и евтин материјал. Ваквите изуми го прават животот полесен и интересен бидејќи се практични и применливи.

 

Оваа идеја сигурно ќе ви се допадне, а веројатно ќе посакате и сами да направите ваков уред.

Погледнете како да направите микрофон од кутија од кибрит и молив.

Loading...

JT Fixed Display