Пробушил канта и ставил три пластични цевки... Она што го направил е ГЕНИЈАЛНО!

Кога се работи за феноменалните направи-сам изуми, времето воопшто не е важно.


 

Клима уредите црпат многу струја, користат многу непотребна енергија, и поради тоа ви доаѓаат високи сметки за електрична енергија. Во следното видео ќе видите како да направите клима која ќе работи на сончева енергија.

Се` што ви е потребно е една поголема канта, стиропор, вентилатор, пластични цевки, соларна плоча и мраз. Погледнете го овој неверојатен изум:

Loading...

JT Fixed Display