Зема пластично буре и почна да го сече на парчиња. Крајниот резултат? Генијален! (ВИДЕО)

Овој Јутјубер е далеку пред времето кога се работи за рециклажа и креативност. Зел пластично буре, почнал да го сече на парчиња, а потоа направил нешто генијално за домот.

 

Ова сигурно не е лесна работа, но ако сакате рачно изработени предмети, тогаш ова секако е вистинска работа за вас.

Погледнете и споделете со пријателите:

Loading...

JT Fixed Display