Залепиле трака на ѕидовите, а потоа почнале да мачкаат. Погледнете го резултатот кога ја отстраниле траката! (ВИДЕО)

Ако сакате на вашиот дом да му дадете уникатна нота, тогаш можеби ова е вистинската работа за вас.

 

Во продолжение погледнете генијален метод на мачкање со помош на траки и различни бои.

Погледнете го видеото:

Loading...

JT Fixed Display