Зема обична картонска кутија и направи нешто ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Ако сте од оние кои обожаваат направи сам проекти, тогаш еве уште една идеја...

 

Потребна ви е обична картонска кутија, лепак, ножички и платнена вреќа.

За неколку минути можете да направите прекрасен украс за во купатило.

Погледнете го видеото:

Source: DIY How to transform a cardboard box into a stylish organizer by PSYmedia on Rumble

Loading...

JT Fixed Display