Кога ќе видите што направил овој човек од стара крпа, ќе бидете воодушевени! (ВИДЕО)

Веројатно сите имаат по дома некоја стара крпа, која веќе не ја користат. Овој човек има идеја - еве што можете да напаравите со стара крпа!

 

Наместо да ја фрлите, направете нешто корисно за својот дом. Погледнете за што се работи:

Loading...

JT Fixed Display