Не можел да си дозволи базен, па зел чекан во раце и го направил ОВА! (ФОТО)

Еве како со малку труд и креативност можете сами да направите базен во својот двор.

 

Хосе Френк од Бразил сакал да има двор со базен, но немал толку пари за да си дозволи вграден базен. Се одлучил за алтернативен начин. Купил мал пластичен базен и го поставил на сина церада во дворот.Ставил дрвено скеле околу базенот и започнал со изградба.Додал дрво, со цел да го разубави базенот но и да има простор за сончање...Ова навистина изгледа сјајно! Има дури и дрвени скали од странаЦелата конструкција изгледа вака:

Loading...

JT Fixed Display