ВИДЕО: Еве како да направите прекрасна скара од цигли!

Сончевото време допрва доаѓа, па затоа направете си планови за скара со семејството и пријателите. А доколку немате скара, еве како да ја направите...

 

Материјалите за овој проект ќе ги пронајдете во блиското складиште за градежен материјал.

Потребни ви се:

цигли
ситен песок
цемент
жица

Погледнете го видеото и следете ги инструкциите за изработка на оваа прекрасна скара:

by kucasnova

Видео: Kuca Snova

Loading...

JT Fixed Display