Исекла стара палета на 3 дела, а она што го направила е ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Со пролетта секоја година доаѓаат и работите во дворот и на терасите. На интернет постојат бројни идеи како да ги искористите старите материјали, а една од нив е и оваа.

 

Доколку имате градина, на едноставен начин можете да ги одгледувате омилените јагоди.

За „саксија“ за јагоди потребни ви се: дрвена палета, пила, бормашина и неколку шрафови.

На снимката погледнете го упатството како да ја направите, чекор по чекор:

Loading...

JT Fixed Display