Комплетна куќа за 1.000 евра - од темел до покрив

Се повеќе семејства се  одлучуваат за ова алтернативна куќа - колиба. Многу се едноставни за изградба а не чинат многу. 

 

Погледнете...  

by ludodobola

Loading...