Зема моторна пила и го пресече трупецот на четири дела. Кога ќе видите што направи ЌЕ СЕ ФАТИТЕ ЗА ГЛАВА! (ВИДЕО)

Обожаваме да гледаме поучни видео снимки, а на наша (и ваша) среќа интернетот е преполн со разни генијални „направи сам проекти“ од кои можеме многу да научиме.

 

Следното видео доаѓа од Јутјуб каналот „La Fabrique DIY“, а прикажува еден човек кој од обичен трупец направил нешто што ќе ве воодушеви.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите:

Loading...
Loading...

JW Player
JT Fixed Display