Го пресекол дното на пастата за заби и направил нешто ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Дали некогаш ви паднало на памет дека тубата од паста за заби може да ви користи за нешто друго? Во ова видео прикажано е како можете да ја искористите тубата и да ја наполните со нешто друго, откако ќе ја потрошите пастата.

 

Потребни ви се: туба од паста за заби, алуминиумска фолија, пегла и ножици.

Погледнете го видеото и пробудете ја креативноста во себе:

Loading...