Наполнил стари ракавици со бетон. Соседите прво помислиле дека полудел, но кога виделе што направил сите му биле љубоморни!

На многу лесен и евтин начин разубавете ја својата градина, така што ќе направите уникатни држачи за цвеќиња.Погледнете го видеото и споделете со пријателите:


by kucasnova

Loading...