Сите им се смееле кога од отпад донеле 20 палети, но кога виделе што направиле...

Доколку и вие сте од оние кои би дале сè за добро поминато време со пријателите во градина, ова ќе ви се допадне...

 

За да ја направите оваа мала тераса со димензии 4 х 6 метри ќе ви бидат потребни:

- 20 палети 100 х 120 см за под
- 3 палети 100 х 120 см за маса
- 12 палети 80 х 120 см за клупи
- 8 палети 100 х 120 см за голема ограда
- неколку патели за мала ограда

Постапката чекор по чекор погледнете ја во видеото во прилог:




by kucasnova

Loading...