Прекрасна мала куќа за 28.000 денари! (ВИДЕО)

Ова е едноставна, но удобна мала викендица направена од природни материјали.

 

Изградбата го чинела 500 долари (околу 28.000 денари), а резултатот е прекрасен.

Мала група пријатели му помогнала во изградбата, а ова е нивната приказна...

Погледнете и споделете со пријателите:

Loading...