Набавил стари автомобилски бандажи - она што го направил од нив е НАВИСТИНА КОРИСНО!

Интернетот е чудо! Секојдневно налетуваме на некои генијални совети или направи-сам проекти кои не воодушевуваат, но она што ќе го видите во продолжение ги поместува сите граници.

 

Во следното видео погледнете како да направите скара со помош на стари автомобилски бандажи.

Погледнете и споделете со вашите пријатели:

Loading...