Зема вуница и ја обмота околу прстите. Она што го направи, ќе посакате да го знаете!

Од секогаш сте се восхитувале на бабите кои плетеле како од шега? Со помош на вуница и неколку игли би направиле чудо!

 

Меѓутоа, сега и вие можете да станете експерт. Најдобриот дел: игли воопшто не ви се потребни!

Погледнете го видеото:

Loading...