Стави штипка на климата во автомобилот: Причина? Ова никој не го знаеше!

Дрвените штипки можат да послужат и за други работи, освен за облека. На пример, дали знаевте дека можат да се искористат и како освежувачи на простор?

 

Се што треба да направите е да ставите миризливо етерично масло на штипката и да ја закачите на климата. Погледнете...

Loading...