Еве како да ја искористите старата крпа при чистење на вашиот дом - генијален трик! (ВИДЕО)

Рециклирањето не е добро само за нашиот паричник, туку и за околината. Секоја година се произведуваат тони отпад кој се собира и голем дел од него завршува директно во природата.

 

Во ова видео можете да научите како да ја искористите старата крпа при чистење на домот...

Погледнете и споделете со пријателите:


Source: Upcycle old towels into cloth reusable pads by PSYmedia on Rumble

Loading...