Ставил малку гипс на ѕидот, а она што го направил ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Уметникот Bernie Mitchell некогаш работел со гипс плочи, а кога собрал доволно искуство одлучил да експериментира.

 

Со време неговите дела станувале се покомплицирани.

Во видеото подолу ќе видите една од неговите неверојатни креации:

Loading...