Фантастични идеи за уредување на ѕидови со 3Д панели (ВИДЕО)

Сите посакуваме фантастично уреден дом, и тежнееме кон тоа домот да го уредиме по своја мерка и вкус, како би се чувствувале опуштено...

Повеќе: Фантастични идеи за уредување на ѕидови со 3Д панели (ВИДЕО)

Исекла стара палета на 3 дела, а она што го направила е ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Со пролетта секоја година доаѓаат и работите во дворот и на терасите. На интернет постојат бројни идеи како да ги искористите старите материјали, а една од нив е и оваа.

Повеќе: Исекла стара палета на 3 дела, а она што го направила е ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

ВИДЕО: Еве како да направите прекрасна скара од цигли!

Сончевото време допрва доаѓа, па затоа направете си планови за скара со семејството и пријателите. А доколку немате скара, еве како да ја направите...

Повеќе: ВИДЕО: Еве како да направите прекрасна скара од цигли!

ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ: Еве како да направите печка со скара од цигли! (ВИДЕО)

Ако сте љубител на скара, ова нешто морате да го имате во својот двор!

Повеќе: ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ: Еве како да направите печка со скара од цигли! (ВИДЕО)

Не можел да си дозволи базен, па зел чекан во раце и го направил ОВА! (ФОТО)

Еве како со малку труд и креативност можете сами да направите базен во својот двор.

Повеќе: Не можел да си дозволи базен, па зел чекан во раце и го направил ОВА! (ФОТО)

Пресече две лименки и ги спои. Потоа направи нешто генијално!

Пред 200 години, американскиот инжинење Бенџамин Томпсон го направи првиот шпорет. Ако го видите денес, би рекле дека повеќе изгледа како камин. Тој сфатил како да ја контролира и пренесува топлината.

Повеќе: Пресече две лименки и ги спои. Потоа направи нешто генијално!

Кога ќе видите што направил овој човек од стара крпа, ќе бидете воодушевени! (ВИДЕО)

Веројатно сите имаат по дома некоја стара крпа, која веќе не ја користат. Овој човек има идеја - еве што можете да напаравите со стара крпа!

Повеќе: Кога ќе видите што направил овој човек од стара крпа, ќе бидете воодушевени! (ВИДЕО)

ЕДНОСТАВНО И БРИЛИЈАНТНО: Еве како да одгледувате ананас во својот дом! (ВИДЕО)

Дали знаевте дека во неколку едноставни чекори можно е да одгледувате ананас во својот дом, во саксија?

Повеќе: ЕДНОСТАВНО И БРИЛИЈАНТНО: Еве како да одгледувате ананас во својот дом! (ВИДЕО)

Повеќе артикли...

Страница 2 од 11