Собирал пластични шишиња во својот двор. Она што настанало за година дена е НЕВЕРОЈАТНО!

Следниот пат кога ќе помислите дека во малиот стан нема место за градина, размислете повторно. Ако постои една работа која сме ја научиле на Јутјуб, тогаш тоа е дека можеме да произведуваме сопствена храна во секоја просторија.

Повеќе: Собирал пластични шишиња во својот двор. Она што настанало за година дена е НЕВЕРОЈАТНО!

Собрала куп стапчиња од сладолед. Кога ќе видите што направила од нив, ќе го направите истото!

Топлите денови се пред вратите, а тогаш ќе дојде и времето за првите сладоледи. Дали знаевте дека од дрвените стапчиња од сладолед можете да направите прекрасни украси за вашиот дом?

Повеќе: Собрала куп стапчиња од сладолед. Кога ќе видите што направила од нив, ќе го направите истото!

Како наједноставно да запалите оган без запалка?

Толку е едноставно, а може да биде злато вредно. Сите воглавно сме навикнале да палиме оган со запалка или кибрит, а доколку во некој случај се најдеме во ситуација да не располагаме со тие предмети, не треба да очајуваме.

Повеќе: Како наједноставно да запалите оган без запалка?

Еве како да ослободите запушен одвод со овој СУПЕР ТРИК!

Купувањето средства за ослободување одвод не е евтино. Наместо тоа посегнете по две состојки кои секој ги има дома...

Повеќе: Еве како да ослободите запушен одвод со овој СУПЕР ТРИК!

НАПРАВИ САМ: 5 генијални начини да ги искористите старите џемпери

Секогаш доаѓа момент кога морате да му кажете збогум на џемперот кој толку го сакавте, бидејќи едноставно ви станал премал или веќе не е во мода.

Повеќе: НАПРАВИ САМ: 5 генијални начини да ги искористите старите џемпери

Вака брзо и лесно исчистете ги: Керамичките плочки и фугата ќе изгледаат како нови

За вашиот дом да биде беспрекорно чист, веројатно понекогаш користите скапи средства кои може да бидат многу опасни. Одлично, економско и безбедно средство за чистење на фугата помеѓу плочките можете лесно да подготвите сами дома.

Повеќе: Вака брзо и лесно исчистете ги: Керамичките плочки и фугата ќе изгледаат како нови

Страница 11 од 12

JT Fixed Display