Пресекол стари пивски шишиња на половина. Она што го направил воодушеви милиони! (ВИДЕО)

Во следното видео можете да видите како еден човек, брзо и на едноставен начин, претвора стари пивски шишиња во прекрасни чаши.

Повеќе: Пресекол стари пивски шишиња на половина. Она што го направил воодушеви милиони! (ВИДЕО)

Лаптопот го замотал во дуксерка. Кога ќе ја видите причината и самите ќе го направите истото (ВИДЕО)

Веројатно во својот ормар имате барем една дуксерка која никогаш не ја носите.

Повеќе: Лаптопот го замотал во дуксерка. Кога ќе ја видите причината и самите ќе го направите истото (ВИДЕО)

НЕ ГИ ФРЛАЈТЕ ИСКОРИСТЕНИТЕ КЕСИЧКИ ОД ЧАЈ: Искористете ги во домот на неколку генијални начини

Откако ќе го испиете вашиот омилен чај, не ја фрлајте кесичката. Искористете ја на бројни начини во својот дом или во козметички ритуали кои го подобруваат изгледот на кожата и косата.

Повеќе: НЕ ГИ ФРЛАЈТЕ ИСКОРИСТЕНИТЕ КЕСИЧКИ ОД ЧАЈ: Искористете ги во домот на неколку генијални начини

Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише! (ВИДЕО)

Со малку труд и креативност можете да направите феноменални и корисни работи од искористени стаклени шишиња.

Повеќе: Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише! (ВИДЕО)

КАКО ГО НАПРАВИ ОВА? Одличен трик со лубеница кој ќе ги воодушеви вашите деца! (ВИДЕО)

Ако сакате лубеници еве одличен начин да се забавувате и убаво да се освежите за време на овие жешки денови.

Повеќе: КАКО ГО НАПРАВИ ОВА? Одличен трик со лубеница кој ќе ги воодушеви вашите деца! (ВИДЕО)

Закачила пластични кеси над вратата. Кога ќе ја видите причината, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

Летото за повеќето луѓе е омилено годишно доба. Убаво и топло време, скара во природа, капење на море итн... летото навистина може да ни понуди многу убавини, но за жал постојат и оние другите, лоши работи.

Повеќе: Закачила пластични кеси над вратата. Кога ќе ја видите причината, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

НАПРАВЕТЕ САМИ: Ефикасен и едноставен домашен отстранувач на флеки

Многу често сме во потрага по средство за отстранување дамки од облека, не знаејќи дека можеме да го направиме со свои раце.

Повеќе: НАПРАВЕТЕ САМИ: Ефикасен и едноставен домашен отстранувач на флеки

Повеќе артикли...

Страница 3 од 9