Купил голема коцка Хималајска сол. Кога ќе видите што направил и вие ќе посакате да го направите истото!

Хималајската сол е најчистата сол на Земјата. Со потекло од незагаден екосистем стар повеќе од 250 милиони години. Таа содржи сончева енергија и јонизирани минерали кои се ослободуваат со додавање вода. Се копа во подножјето на Хималаите, се чисти и суши на сонце, а ја нарекуваат уште „Кралска сол“.

Повеќе: Купил голема коцка Хималајска сол. Кога ќе видите што направил и вие ќе посакате да го направите...

КОГА ЌЕ ВИДИТЕ ШТО НАПРАВИЛА СО СТАРИТЕ ПЛОЧКИ: И вие ќе го направите истото! Што побргу!

Дали имате соба во куќата која има убав мебел... но очајни плочки?

Повеќе: КОГА ЌЕ ВИДИТЕ ШТО НАПРАВИЛА СО СТАРИТЕ ПЛОЧКИ: И вие ќе го направите истото! Што побргу!

Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Прикријте го непријатниот мирис со помош на освежувач на воздух кој можете да го направите сами дома, и што е најважно, без штетни хемикалии. Ова е еден евтин и едноставен начин да го освежите воздухот во вашиот дом. Кога ќе видите колку лесно се прави, никогаш веќе нема да купите скапи шишиња освежувач.

Повеќе: Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Ставил ружа во компир и заедно ги засадил: Недела дена подоцна, израснало нешто единствено!

Добиваме и поклонуваме цвеќе за различни прилики: родендени, прослави... Тажно е што откако цвеќето ќе се пресече, набрзо ќе овене и ќе умре.

Повеќе: Ставил ружа во компир и заедно ги засадил: Недела дена подоцна, израснало нешто единствено!

И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Уникатни саксии за вашиот двор можете да направите со малку креативност и стари гуми како што тоа го направила жената од снимката.

Повеќе: И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Во видеото подолу погледнете како од епоксидна смола може да се направи прекрасен под кој е одлична алтернатива за плочки или паркет.

Повеќе: Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Никој не знаел зошто нејзината куќа СЕКОГАШ мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Прикријте го непријатниот мирис со помош на освежувач на воздух кој можете да го направите сами дома, и што е најважно, без штетни хемикалии. Ова е еден евтин и едноставен начин да го освежите воздухот во вашиот дом. Кога ќе видите колку лесно се прави, никогаш веќе нема да купите скапи шишиња освежувач.

Повеќе: Никој не знаел зошто нејзината куќа СЕКОГАШ мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале...

Повеќе артикли...

Страница 5 од 9