Нашла стара крпа, ја натопила во цемент и ја оставила да се исуши. Она што го направила ќе ве воодушеви!

Ако имате стари крпи или пак други парчиња платно и не знаете што да направите со нив, тогаш ова е вистинската работа за вас. Со малку работа и труд можете да направите украсни вазни кои ќе ви го разубават дворот.

Повеќе: Нашла стара крпа, ја натопила во цемент и ја оставила да се исуши. Она што го направила ќе ве...

Купил голема коцка Хималајска сол. Кога ќе видите што направил и вие ќе посакате да го направите истото!

Хималајската сол е најчистата сол на Земјата. Со потекло од незагаден екосистем стар повеќе од 250 милиони години. Таа содржи сончева енергија и јонизирани минерали кои се ослободуваат со додавање вода. Се копа во подножјето на Хималаите, се чисти и суши на сонце, а ја нарекуваат уште „Кралска сол“.

Повеќе: Купил голема коцка Хималајска сол. Кога ќе видите што направил и вие ќе посакате да го направите...

Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Прикријте го непријатниот мирис со помош на освежувач на воздух кој можете да го направите сами дома, и што е најважно, без штетни хемикалии. Ова е еден евтин и едноставен начин да го освежите воздухот во вашиот дом. Кога ќе видите колку лесно се прави, никогаш веќе нема да купите скапи шишиња освежувач.

Повеќе: Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Ставил ружа во компир и заедно ги засадил: Недела дена подоцна, израснало нешто единствено!

Добиваме и поклонуваме цвеќе за различни прилики: родендени, прослави... Тажно е што откако цвеќето ќе се пресече, набрзо ќе овене и ќе умре.

Повеќе: Ставил ружа во компир и заедно ги засадил: Недела дена подоцна, израснало нешто единствено!

И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Уникатни саксии за вашиот двор можете да направите со малку креативност и стари гуми како што тоа го направила жената од снимката.

Повеќе: И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Во видеото подолу погледнете како од епоксидна смола може да се направи прекрасен под кој е одлична алтернатива за плочки или паркет.

Повеќе: Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Повеќе артикли...

Страница 8 од 12

JT Fixed Display