Наредил неколку петлици на конец. Кога ќе видите што направил, ќе посакате да го направите истото

Многу луѓе за време на празниците сакаат да го украсат домот, но декорациите некогаш знаат да чинат многу пари..

Повеќе: Наредил неколку петлици на конец. Кога ќе видите што направил, ќе посакате да го направите истото

Пресекол две парчиња пластика и ги ставил на својот телефон. Вакво нешто никогаш немате видено! (ВИДЕО)

Се` што ви е потребно за овој проект е парче хартија, омот од ЦД, пенкало, нож, лепило и секако мобилен телефон.

Повеќе: Пресекол две парчиња пластика и ги ставил на својот телефон. Вакво нешто никогаш немате видено!...

НАПРАВИ САМ: 5 генијални начини да ги искористите старите џемпери

Секогаш доаѓа момент кога морате да му кажете збогум на џемперот кој толку го сакавте, бидејќи едноставно ви станал премал или веќе не е во мода.

Повеќе: НАПРАВИ САМ: 5 генијални начини да ги искористите старите џемпери

Го пресече ОВА на два дела и направи нешто неверојатно!

Неверојатно е што се луѓето прават од работи кои повеќето ги фрлаат.

Повеќе: Го пресече ОВА на два дела и направи нешто неверојатно!

Вака брзо и лесно исчистете ги: Керамичките плочки и фугата ќе изгледаат како нови

За вашиот дом да биде беспрекорно чист, веројатно понекогаш користите скапи средства кои може да бидат многу опасни. Одлично, економско и безбедно средство за чистење на фугата помеѓу плочките можете лесно да подготвите сами дома.

Повеќе: Вака брзо и лесно исчистете ги: Керамичките плочки и фугата ќе изгледаат како нови

НАПРАВИ САМ: 3 генијални начини - како да ги искористите старите маици! (ВИДЕО)

При чистење на ормарите, секогаш се наоѓа по некоја стара маица која веќе не ја носите. Постојат две опции кои можете да ги направите - да ја фрлите во ѓубре или повторно да ја искористите.

Повеќе: НАПРАВИ САМ: 3 генијални начини - како да ги искористите старите маици! (ВИДЕО)

Страница 10 од 11