Сите вести денес

Кој е Хазби Лика, идниот вицепремиер?
Понеделник, 29 Мај 2017 11:28
article thumbnailПрофесор по албански јазик и книжевност. Дипломирал во Тирана. Поранешен член на ОВК и командант на 112. бригада на ОНА.

вести

.

Loading...