ВУЧИЌ КОНЕЧНО ОТКРИ: Еве зошто ги повлековме дипломатите од Македонија!

Претседателот на Србија Александар Вучиќ во Дневник на РТС рекол дека се знае дека Македонија ќе го поддржи членството на Косово во Унеско.

Повеќе: ВУЧИЌ КОНЕЧНО ОТКРИ: Еве зошто ги повлековме дипломатите од Македонија!

Вучиќ за односот на македонските власти: Се изживуваа со нас

„Нема поблиски народи од Македонците и Србите , но ние мораме да ги штитиме нашите национални интереси “, изјавил во интервју за националната телевизија претседателот на Србија , Александар Вучиќ .

Повеќе: Вучиќ за односот на македонските власти: Се изживуваа со нас

Владата со чекор кој беше незамислив за претходната - еве за што се работи

Владата го стопира рекламирањето на комерцијалните радиодифузери и печатени медиуми, билборди, интернет-портали (со исклучок на социјалните медиуми) и комуникацијата со граѓаните ќе ја остварува преку јавниот радиодифузен сервис.

Повеќе: Владата со чекор кој беше незамислив за претходната - еве за што се работи

Еве што одлучи Владата вечерва!

24-та седница на Владата на РМ: Одлука за постапка за именување на Јавен обвинител на РМ; Се стопираат владините реклами; Ќе се подготви Национална стратегија за дијаспората; Покрената е иницијатива за усвојување на програма за лична асистенција на лица со телесна попреченост

Повеќе: Еве што одлучи Владата вечерва!

Страница 8 од 3805