Повторно измени на Фејсбук - Сега почна и со...

Социјалната мрежа Facebook, која многумина ја критикуваа поради ширење лажни вести во текот на последните претседателски избори во САД, пронајде начин како да го реши овој проблем. Имено, тие започнаа да ги означуваат сите вести со сомнителна содржина.

Повеќе: Повторно измени на Фејсбук - Сега почна и со...

„РИКНА" ФЕЈСБУК - Милион корисници со голем проблем

Корисниците на социјалната мрежа Фејсбук се жалат дека имаат проблеми ова утро.

Повеќе: „РИКНА" ФЕЈСБУК - Милион корисници со голем проблем

ПОМАГА НА СИТЕ - СПОДЕЛИ ВО ЧЕСТ НА СВЕТА ПЕТКА

Страница 1 од 178