„РИКНА" ФЕЈСБУК - Милион корисници со голем проблем

Корисниците на социјалната мрежа Фејсбук се жалат дека имаат проблеми ова утро.

Се работи за проблеми во логирањето кои ги имаат милиони корисници.

Најчестиот проблем е тоа што нема промена на почетната страница.

Loading...

JT Fixed Display