СПОДЕЛИ ВО ЧЕСТ НА БОГОРОДИЦА - ПОМАГА НА СИТЕ

ЗА МНОГУ ГОДИНИ СВЕТА ПЕТКА - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Православните верници денес ја слават една од најважните светици, Света Петка.

Повеќе: ЗА МНОГУ ГОДИНИ СВЕТА ПЕТКА - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

ВЕРУВАМ ВО БОГ - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Страница 178 од 179